Nu är arbetet med väggalmanackan 2018 i full gång. – Förra veckan skickade vi ut förfrågningar till kommunens föreningsliv om vad de har för planerade aktiviteter under 2018 och vi har redan fått svar, säger Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig Timrå kommun.

Det var i fjol som kommunen började skicka ut väggalmanackan till alla hushåll i kommunen. Det unika med kalendern är att föreningslivets evenemang finns presenterade. Kalendern är ett bra och enkelt verktyg i marknadsföringssammanhang för att visa på allt spännande som händer i kommunen, som till exempel derbyn, operor, marknader och festivaler.

– Det är så klart en utmaning för många föreningar att redan nu sätta agendan för 2018, men jag tror att många föreningar redan har planerat sina stora evenemang för kommande år, fortsätter Marie.

Under julveckan skickas väggalmanackan ut till alla hushåll samt att den finns på några strategiska platser i kommunen. Det kostar inget att vara med och vill man marknadsföra sina evenemang för kommande år skickar man informationen till marie.zetterlund@timra.se senast den 1 oktober.

– Tyvärr kan det uppstå krockar och att alla evenemang inte kommer med och det bör man ha i åtanke. Det finns så många goda krafter som arbetar för att Timråborna och besökare ska ha ett brett utbud av evenemang att välja bland. Så kom igen nu, alla föreningar, nu fyller vi 2018 års almanacka med en massa spännande händelser!, avslutar Marie.

Mer information:
Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, Timrå kommun, tfn 060-16 31 00


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt