Trender, uppfattningar och fakta om ekologiskt och lokalproducerat, debatteras på ”Framtidens Restaurang” på måndag.

På ”Framtidens Restaurang” måndag 29 november presenterar EkoMatCentrum en attitydundersökning om restaurangers inställning till ekologiska produkter. Citatet kommer från en av de intervjuade restaurangerna: David Kallos på Brogatan i Malmö och Lund. Det är fem år sedan den senaste undersökningen gjordes – vad som har hänt under dessa år avslöjas på måndag. Kunniga talare delar också med sig av fakta och utveckling om viner, teer och andra aktuella produkter. Seminariet kombineras med en minimässa där företag presenterar sitt aktuella sortiment av ekologiska viner, teer med mera.

Seminariet är kostnadsfritt och riktar sig till företag och organisationer inom förädlingsindustrin, måltidstjänstföretag, grossister, mat- och miljöorganisationer, myndigheter och restauranger.

Seminarium måndag 29/11 2010 kl 13.30 – 16.30

Stockholm, Gällöfta City, Biblioteksgatan 29

För mer information, kontakta

Carin Enfors carin@ekomatcentrum.se 08-582 444 24

Eva Fröman eva@ekomatcentrum.se 08-779 59 29EkoMatCentrum, är en ideell förening med syfte att verka för en hållbar utveckling i livsmedelskedjans alla led. Föreningen verkar genom att sprida information om ekologiska produkter och därmed bidra till en ökad konsumtion av ekologiska livsmedel. EkoMatCentrum vill verka för att små och stora företag i livsmedelskedjans alla led ställer höga miljökrav vid köp och handel med livsmedel.


Kontakt


Eva Fröman

Verksamhetsledare

eva@ekomatcentrum.se

070-779 59 90

Mimi Dekker

Presskontakt

mimi@ekomatcentrum.se

076-277 00 30