Nu växlar näringslivskontoret upp och besöker företagen i Timrå med en frukostpåse för att möta alla företag och skapa en dialogarena med värde.

– Vi har i flera år bjudit in till näringslivsfrukost och där möter vi många företagare som bland annat ges möjlighet till nätverkande, säger näringslivschef Christian Söderberg och fortsätter:

– Men vi vet att alla inte har möjlighet att delta och missar därför våra träffar. 

Varje torsdag, med undantag för de torsdagar som det är näringslivsfrukost på Sundsvall Timrå Airport, kommer näringslivskontoret besöka företag med frukostpåsen. 

– Vi från näringslivskontoret kommer till företagen med frukost. I utbyte hoppas vi på en bra dialog där vi kan hjälpa och vägleda deras behov och önskemål. 

Företagen som kommunen besöker ska också ha bjudit in fler företag till frukostpåsen. 

– För att göra det hela ännu mer intressant ska företaget bjuda in ett par företagare till morgonfrukosten. På så vis skapar vi ett bredare samtal och nya relationer som kan leda till spännande affärer, avslutar Christian Söderberg.

Torsdag morgon klockan 08.00 kommer näringslivskontoret med frukostpåsen till Vivsta Blomsterhandel i Timrå.

Mer information: 
Christina Eriksson, näringslivskoordinator.
Näringslivskontoret, Timrå kommun.
Tfn: 070-558 96 09.

 Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt