Fredrik Lanerfeldt och Ulf Dubois skakar hand Fotograf/Källa: Lars Rindeskog

Verbum AB - Sveriges ledande utgivare av teologisk litteratur samt tidningarna Kyrkans Tidning och Sändaren, har förvärvat företaget StreamStone AB som idag erbjuder kommunikationslösningar för medlemsutveckling till församlingar i Svenska kyrkan.

– Vi är väldigt glada över att få Verbum som ägare. Vår erfarenhet av att utveckla och automatisera medlemskommunikation i kombination med Verbums kompetens, bredd och fokus på församlingarnas behov, ger StreamStone ännu bättre möjligheter att utveckla nya tjänster för våra kunder, säger Ulf Dubois, grundare av StreamStone AB.

StreamStone är både kommunikationsrådgivare och systemleverantör. De hjälper kunder ta fram nya metoder för sin medlemskommunikation med målet att skapa fler och nöjdare medlemmar. StreamStone har också egna verktyg och systemlösningar som gör att de som önskar kan automatisera all sin medlemskommunikation – något som förenklar vardagen för de som jobbar med kommunikation och utskick.

– Det här känns fantastiskt roligt! För Verbum ligger detta i linje med vårt arbete att utveckla material som ger församlingarna stöd i kommunikationen med medlemmarna. StreamStone har förstått hur församlingarnas behov ser ut och tagit fasta på att ta fram lösningar, stöd och koncept som verkligen gör skillnad, säger Fredrik Lanerfeldt, VD för Verbum AB.

Verbum skapar, distribuerar och marknadsför produkter och tjänster mot den kyrkliga marknaden, i tryckta och digitala kanaler. Genom gediget kunnande om församlingarnas behov levererar de relevant och värdeskapande innehåll. Verbums målsättning är att hjälpa församlingarna att stärka sina verksamheter och nå sina mål. Verbums huvudägare är Svenska kyrkan, Equmeniakyrkan och Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation och ingår i koncernen Berling Media AB.

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Lanerfeldt, VD Verbum AB, 070-606 87 15

Ulf Dubois, StreamStone, 073-684 45 04

Verbum skapar, distribuerar och marknadsför produkter och tjänster i tryckta och digitala kanaler mot den kyrkliga marknaden. Genom gediget kunnande om församlingarnas behov levererar vi relevant och värdeskapande innehåll. Vår målsättning är att hjälpa församlingarna att stärka sina verksamheter och nå sina mål.Kontakt


Sofie Kalodimos

Projektledare Frälsarkransen

sofie.kalodimos@verbum.se

0766 77 76 14

Åsa Svedin

Marknadsansvarig

asa.svedin@verbum.se

070 193 82 28