Ungdomar söker Fotograf/Källa: Pixabay

Corona-pandemin har gjort att många ungdomar inte fått något sommarjobb i år. Vi behöver hjälp med att sprida vårt budskap. Därför hoppas vi nu på att hitta fyra ungdomar som vill sommarjobba med oss i tre veckor.

Ett av KSRR:s viktigaste uppdrag handlar om att informera om att alla både måste och faktiskt kan bidra till en bättre miljö. Vi passar på och gör det bästa av situationen.

Vi söker efter fyra glada, pratsamma och självgående personer, med intresse för miljöfrågor. Man måste vara minst 18 år och ha B-körkort.

Tillsammans ska kvartetten åka runt med vår informationsmonter till olika platser i KSRR:s fem medlemskommuner. Uppdraget handlar om att möta människorna som rör sig ute i samhället och berätta för dem om KSRR och vår verksamhet.

Anställningen är på heltid under perioden 27 juni till 17 juli, med något varierande arbetstider. Arbetsdagarna utgår från Moskogen, strax väster om Kalmar.

Intresserad? Ansök genom att skicka in en enkel video (max 90 sekunder) där du berättar mer om dig själv och varför du är rätt person för oss.

Videon skickar du till karin.kolmevik@ksrr.se senast 21 juni.

Intervjuer kommer att ske utomhus, torsdag 25 juni på förmiddagen.

Välkommen med din ansökan!Kretslopp Sydost är ett kommunalförbund som ansvarar för att omhänderta hushållens avfall, informera om källsortering och verka för minskat avfall inom våra medlemskommuner Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Sävsjö, Vetlanda och Uppvidinge. Inom förbundet bor det ca 185 000 invånare. Vid vår avfallsanläggning på Moskogen hanterar och behandlar vi alla typer av avfall. Hos Kretslopp Sydost arbetar ca 90 medarbetare och vårt uppdrag utförs i såväl egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och Kretslopp Sydost omsätter ca 205 Mkr årligen.


Kontakt


Madeleine Åkesson

Kommunikationsansvarig

madeleine.akesson@kretsloppsydost.se

072-466 57 31

Maria Schade

Förbundsdirektör

maria.schade@kretsloppsydost.se

076-787 28 77