Pandemin har påverkat skönhets branscher pga grund av sociala restriktioner, men intresset för skönhetsingrepp har ökat och är nu större än någonsin tidigare. Victoriakliniken har nyligen expanderat och öppnat på Karlaplan för att möta den ökade efterfrågan på olika ingrepp och behandlingar bla bröstförstoringar.

 

På en skönhetssalong  hos en plastikkirurg är det i stort sett omöjligt att hålla två meters avstånd så när corona-utbrottet först tog över i landet blev därför många kunder oroliga för smittrisken. Detta och begränsade öppettider initialt resulterade i att antalet kunder och konsultationer minskade hos kliniker och skönhetssalonger. Den 29 september fattade regeringen beslut om att häva nästan alla covid-restriktioner, något som betyder att fler verksamheter vara igång som vanligt. Victoriakliniken har framförallt noterat ett rejält uppsving bland bokningarna av föryngrande hudvård samt bröstförstoring de senaste veckorna.

 

–  Sedan regeringen tog beslut om att häva restriktionerna har vi sett en noterbar ökad efterfrågan på olika bröstingrepp. Under pandemin har vi haft något begränsade bokningstider, vilket således har resulterat i att det är svårare för patienter att boka tid, så det är tydligt att folk vill passa på nu. Under de senaste veckorna har vi märkt av en fördubbling av bokningarna, säger Dr. Marie Jaeger, plastikkirurg på Victoriakliniken.

 

För att bemöta den växande efterfrågan i spåren av pandemin har kliniken beslutat att expandera och öppna upp ytterligare en klinik. Den nya kliniken, Victoriakliniken City, har öppnat upp på Karlaplan, i centrala Stockholm. Victoriakliniken är mycket glada över expansionen och att kunna erbjuda fler konsultationer och bokningstider åt sina kunder.IBICC , ett koncept där kvinnor med implantat kan få hjälp med råd samt bröstundersökning har fått stor upmärksamhet

 

Dr. Jessica Gahm och Dr. Marie Jaeger konsulterar på Victoriakliniken City och de båda besitter en lång erfarenhet inom estetisk- och rekonstruktiv plastikkirurgi med specialisering inom bröst.

 

Presskontakt

Frida Engström, Public Relations Manager

frida.engstrom@prdirekt.se

 
Kontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00