Nu går Timrå kommun ut med en förfrågan till allmänheten att delta i kommunens sommarutställning på Timrå Bibliotek. Det handlar om att skicka in sina absolut finaste Timrå-bilder till kommunens jurygrupp och på det sättet tävla om en plats att medverka i utställningen.

Den här aktiviteten går under vårt varumärkesarbete From Timrå with love som handlar om att stärka bilden av Timrå, säger kommunens kommunikations- och marknadsansvarig, Marie Zetterlund och fortsätter:

Alla kan vara med, det finns inga rätt eller fel men bilden ska vara högupplöst och klara måtten 40x50 cm. Man får tävla med max tre bidrag. En jury kommer att besluta om vilka bilder som ska ingå i utställningen

Tävlingstid, jurygrupp och vernissage

Från och med den 20 mars till och med den 20 april kan man skicka in sina bilder. Därefter samlas en jury bestående av politiker, tjänstemän och en yrkesfotograf som tillsammans väljer ut 25 bilder.  Den 4 juni är det vernissage för sommarutställningen på Timrå Bibliotek. Utställningen pågår till och med den 17 augusti.  

Tävlingsregler

  • Max tre bilder per person.
  • Fotografens namn och adress, e-post och telefonnummer ska anges i den  e-post som ditt tävlingsbidrag skickas med.
  • Filen får inte vara större än 10 MB, men den bör vara större än 5 MB och hålla för tryck.
  • Man måste vara upphovsman till bilden och äga rättigheterna till den.
  • Lättare redigering tillåts av hela bilden, som justering av skärpa, färgmättnad, beskärning/rotering, kontrast och eventuell konvertering till svartvitt.
  • Det är inte tillåtet med vattenmärken eller namn på bilden.
  •  Bilden får inte innehålla politiska eller religiösa budskap eller uppmana till lagbrott.
  • Måtten på bilden ska vara stående eller liggande och passa måtten 30 x 40 cm samt 40x50 cm.
  • Genom att skicka in sina bilder ger man tillåtelse att den används och trycks till utställningen, publiceras på Timrå kommuns webbplats och i sociala medier.

Skicka ditt bidrag till e-post: fromtimrawithlove@timra.se

För mer frågor, kontakta Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, Timrå kommun, tfn: 060-16 34 22,  e-post: marie.zetterlund@timra.se

 Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt