Inspelningen av trollkarlens dotter har börjat med Tea Stjärne, Gustaf Hammarsten, Elisabet Carlsson och Gustaf Skarsgård. I detta filmfilmsäventyr, med karaktärer från den populära adventskalendern "Tjuvarnas jul", möter vi återigen grundaren Charlie, pickfickan Kurre och piken Gerda. Inspelningen av trollkarlens dotter har börjat med Tea Stjärne, Gustaf Hammarsten, Elisabet Carlsson och Gustaf Skarsgård. Jag har denna filmfilmsäventyr, med karaktärer från den populära adventskalendern "Tjuvarnas jul", möter vi återigen grundaren Charlie, pickfickan Kurre och piken Gerda.

Trollkarlens dotter har premiär under hösten 2014!

Inspelningen inledds 28 oktober 2013 och fortsätter fram till jul 2013 på olika platser i Stockholm, till exempel Skansen Zoo och Årsta slott.

I detta filmfilmsäventyr, med karaktärer från den populära adventskalendern "Tjuvarnas jul", träffar grundaren Charlie en mystisk trollkarl vid karnevalet. Han avslöjar för henne en värld av magi och underhållning, men vilken hemlighet döljer han?

Huvudrollerna spelas av Tea Stjärne, Gustaf Hammarsten och Elisabeth Carlsson. Gustaf Skarsgård spelar rollen som Wizzard. Per Simonsson och Stefan Roos har skrivit manuset och regisserar också, som de gjorde för den populära adventskalendern ”Tjuvarnas jul” 2011.

- Det känns fantastiskt att vara tillbaka i eventyrvärlden i Tjuvarnas jul. Ett nytt äventyr väntar på Charlie, Kurre och resten - för att inte tala för oss ..., säger regissörerna Per Simonsson och Stefan Roos.

Producenten är Jenny Gilbertsson från Yellow Bird Entertainment, ett av Sveriges mest produktiva företag inom film och TV-drama. Filmen är samproducerad av SVT och Nordisk Film, med stöd från Swedish Film Institute och Nordisk Film & TV-fond.


 


Vi skapar Nordens bästa drama med utgångspunkt i storslagna berättelser – hela tiden på jakt efter nya berättelser, perspektiv och talanger.


Kontakt