Pressmeddelanden 2018


Ingen titel
Praoprojekt ska locka framtidens medarbetare till fastighetsbranschen

Pressmeddelande Publicerad: 2018-09-27 09:47 CEST

Sedan tre år tillbaka medverkar ett antal fastighetsbolag i Stockholm i ett praoprojekt tillsammans med Rinkebyskolan. Syftet är att visa upp branschen för en ny generation, samtidigt som man ger eleverna möjlighet att få kontakt med nya arbetsplatser och företag. Nu genomförs en informationsinsats för att peka på vikten av att ta emot praoelever.

Ingen titel
Uddevallahem vinner pris för sitt arbete med att få in fler unga i företaget

Pressmeddelande Publicerad: 2018-09-20 15:22 CEST

Bostadsstiftelsen Uddevallahem vinner fastighetsbranschens utmärkelse ’Framtidsindex’, för sitt breda arbete med att ta emot unga i företaget genom exempelvis sommarjobb eller prao. Priset delades ut under torsdagen i samband med Business Arena i Stockholm som samlar fastighetsbolag från hela landet.

Ingen titel
Halmstads Fastighets AB vinner pris för sitt arbete med sommarjobbare

Pressmeddelande Publicerad: 2018-09-20 15:12 CEST

Halmstads Fastighets AB vinner fastighetsbranschens utmärkelse ’Framtidsindex’, för sitt arbete med att ta emot unga sommarjobbare. Priset delades ut under torsdagen i samband med Business Arena i Stockholm som samlar fastighetsbolag från hela landet.

Ingen titel
Ny styrelse vald för Fastigo

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-24 07:30 CEST

Vid dagens stämma valdes en ny styrelse för Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation. Cathrine Holgersson, till vardags VD för Gavlegårdarna, fick fortsatt förtroende som ordförande och stora delar av styrelsen från det föregående året sitter kvar. Nya ledamöter är Michael Carlsson, HSB Malmö, Jonas Schneider, AB Familjebostäder, Jerker Eriksson, AB Bostaden i Umeå samt Pernilla Bonde, HSB Riksförbund.

Ingen titel
Diös vinner Fastigopriset för sin unika satsning på kompetensutveckling

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-23 07:30 CEST

Årets vinnare av Fastigopriset är fastighetsbolaget Diös. Företaget vinner utmärkelsen för sin satsning på att kompetensutveckla och certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker.

Ingen titel
6-timmars arbetsdag på försök i Östersund

Pressmeddelande Publicerad: 2018-03-06 07:00 CET

Den första februari inledde fastighetsbolaget Östersundshem AB ett 18-månadersförsök med sex timmars arbetsdag. En månad har gått, och resultatet så här långt? –Vi märker redan effekt, folk är piggare och gladare och har mer energi kvar till jobbet. Jag upplever att vi kan vässa oss bättre nu när medarbetarna är i toppform, säger Östersundshems vd Daniel Kindberg.

Ingen titel
Fastigo rekryterar ny kommunikationschef

Pressmeddelande Publicerad: 2018-02-12 12:00 CET

Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, Fastigo, har rekryterat Hannes Kataja som ny kommunikationschef. Hannes arbetar i dagsläget som presschef på vård- och omsorgsföretaget Attendo och kommer att börja sin tjänst på Fastigo den 1 april, där han även kommer att ta plats i ledningsgruppen.


Sociala medier


KontaktBilderVideorPodcastsDokument