Pressmeddelanden


Återvunnen elektronik är den nya trenden

Pressmeddelande Publicerad: 2021-05-03 15:22 CEST

I Sverige använder vi fler elektroniska produkter än någonsin, samtidigt som vi förnyar dem oftare än tidigare. Detta innebär att omsättningen av elektroniska produkter hela tiden slår nya rekord, vilket inte är hållbart ens på kort sikt. Varje svensk genererar inte mindre än 12 kilo e-avfall per år, och då räknar man inte med alla prylar vi har liggandes där hemma i lådorna. Det allt fler har upptäckt är att man faktiskt både kan tjäna pengar på de saker man inte längre använder, samtidigt som man kan spara mycket när man köper nytt - genom att satsa på återanvänd elektronik.

Ingen titel
Privatleasing av bilar blir allt vanligare

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-19 14:56 CEST

Konceptet privatleasing av bil är något som har blivit allt vanligare i Sverige. Många väljer ett leasingalternativ framför att ta lån och köpa en bil, men vad är egentligen mest fördelaktigt? Häng med här så går vi igenom de stora ekonomiska och praktiska skillnaderna mellan att köpa och leasa en bil, och förhoppningsvis blir du lite klokare på vilket alternativ som passar bäst in i ditt liv just nu.

Spännande spel för alla smaker och intressen

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-07 10:34 CEST

Intresset för gaming och spel online har aldrig varit större än nu och en stor anledning till detta är såklart den coronapandemi som vi alla befinner oss i.

Nya profilprodukter ger företaget ett lyft

Pressmeddelande Publicerad: 2021-03-29 13:46 CEST

Kläder med tryck som görs i någon typ av marknadsföringssyfte kallas för profilkläder. Profilkläder är ett riktigt bra sätt att göra reklam på, både gentemot kunder och även andra företag.

Hur går det till att söka jobb genom Worqo?

Pressmeddelande Publicerad: 2021-03-22 15:55 CET

Tillhör du de som tröttnat på svensk vinter och känner för att pröva lyckan utomlands? Kanske är du sugen på att arbeta i ett annat land under en period?

Ingen titel
Digitaliseringen har draghjälp av pionjärföretag på internet

Pressmeddelande Publicerad: 2021-03-03 15:24 CET

Digitalisering är ett ord som vi möter allt oftare i samhällsdebatten. Digitalisering är ett begrepp som används för att beskriva hur samhället använder datorer och internet på ett allt mer raffinerat sätt för att göra människors liv mer bekväma och arbete mer effektivt.

Ingen titel
Begränsningar av spel om pengar i Sverige

Pressmeddelande Publicerad: 2021-03-03 14:18 CET

Den 1: a januari 2019 så infördes en ny spellag i Sverige (2018:1138).

Garn och tillbehör billigt online

Pressmeddelande Publicerad: 2021-02-19 14:27 CET

Vi kan garner! Därför så är vi den bästa onlinebutiken. Med ett stort urval av kvalitetsgarn till de förmånligaste priserna har vi noga valt ut de bästa och populäraste märkena för alla plånböcker och det finns garner för den mest kräsna handarbetaren till den oerfarna nybörjaren. Vi har en ambition att kunna leverera kvalitetsgarn till alla och har därför marknaden bästa förmåner vid ditt köp.

Ingen titel
Höga förväntningar på casinobranschen 2021

Pressmeddelande Publicerad: 2021-02-05 09:44 CET

När detta skrivs har 2021 inte ens varat en vecka så det är svårt att uttala sig bestämt om hur året kommer att utvecklas.

Ingen titel
Schenker eller DHL - vem är bäst?

Pressmeddelande Publicerad: 2021-02-04 14:16 CET

I Sverige har vi två tyska logistikjättar som har hand om en väldigt stor del utav marknaden när det kommer till att skicka paket. Det är såklart DHL och Schenker vi pratar om, men vem bör du egentligen använda dig av när du vill skicka något?

Ingen titel
Få avlastning och smärtlindring för din hälsporre

Pressmeddelande Publicerad: 2021-01-26 08:00 CET

En smärtande hälsporre, eller plantar fasciit som det även kallas, kan vara oerhört smärtsam och besvärlig. Hälsporre är en överbelastningsskada som ofta uppstår när man snedbelastar sin fot på ett felaktigt sätt.

Ingen titel
Så får du extra support till ditt skadade knä

Pressmeddelande Publicerad: 2021-01-25 11:51 CET

Knäskador är något som kan hända oss alla. Vid en knäskada som vid alla andra typer av motions- och idrottsskador viktigt att få skadans omfattning bedömd av läkare eller fysioterapeut så snabbt som bara möjligt.

Ingen titel
Hojjo Sverige AB satsar internationellt från Norge!

Pressmeddelande Publicerad: 2021-01-18 16:47 CET

Verksamheten som startade under 2016 växer snabbt. Ett flertal webbsajter ägs och drivs av bolaget. Störst fokus har varit på nischer inom bostad, lån och finans. Sajterna levererar kvalitetsdata och information till sina besökare. Fokus ligger på leadsgenerering och affiliatemarknadsföring.

Ingen titel
Med målet att donera så mycket pengar som möjligt

Pressmeddelande Publicerad: 2021-01-13 12:00 CET

Att det finns många internationella som svenska företag och entreprenörer som donerar pengar till välgörande ändamål är ett faktum.

Ingen titel
Så blir ditt hem mer miljövänligt

Pressmeddelande Publicerad: 2021-01-08 14:13 CET

Vi människor blir allt mer miljömedvetna och tar gröna val som att lämna bilen hemma och åka kollektivt, minska på flygresorna och välja ekologiskt och närproducerat när vi handlar. Det är viktigt att tänka på klimatavtrycket och ta hand om vår planet, här kommer därför några tips till dig som önskar att göra ditt hem mer miljövänligt.

Ingen titel
Vilka bostäder är ett bra alternativ för unga?

Pressmeddelande Publicerad: 2021-01-08 09:01 CET

Vi har alla varit i den situationen när vi känner att det är dags att flytta hemifrån. Föräldrar i all välmening men givetvis har man också behov av att stå på egna ben och ta lite eget ansvar. Det är både sunt och inte minst ger det lite mer livserfarenhet, men hur gör man när man ska välja vilken typ av bostad man ska satsa på? Vad är bäst rent ekonomiskt och vad är det snabbaste sättet att få en egen lägenhet? Har du koll – annars kan du läsa vidare här så får du svaren.

Bitcoin- en ny investeringsmöjlighet som tar världen med storm

Pressmeddelande Publicerad: 2020-12-16 19:43 CET

Är du trött på att gå och löneslava och aldrig få någonting över i börsen? Är du bra på siffror och analytiskt lagd så kanske investeringar i värdepapper kan vara ett sätt att tjäna mera pengar med mindre arbetsinsats? På Daytrading.se får du alla fakta och den information som behövs för att framgångsrikt kunna leva på investeringar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så behövs ständig tillgång till aktuell och uppdaterad information, nyheter och ekonomiska fakta. Allt detta får du på Daytrading.se För att kunna börja handla med värdepapper så behöver du en handelsplattform där köp och sälj görs. En av dom större EU-baserade plattformar är Markets.com som funnits sen 2009. Sålunda en stabil och väl inarbetad plattform som fungerar tekniskt I alla väder.

Ingen titel
BÄSTA TANDLÄKAREN I STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2020-12-02 11:28 CET

Snart går vi in i december månad och julen närmar sig med stormsteg. För många av oss är december en intensiv månad och då vi ska hinna med mycket under kort tid. Jobb och skolprojekt ska bli färdiga innan julledigheten kan avnjutas, luciafirande ska firas på barnens förskolor och skolor. Julfest med jobbet står på agendan för många och julklappsinköp till tjocka släkten ska tas hand om. Mat ska lagas till julafton och gran ska inhandlas och kläs - ja listan över sysslor kan göras lång.

Ge bort hemstädning i julklapp!

Pressmeddelande Publicerad: 2020-12-02 11:25 CET

Även om de flesta av oss redan har spenderat ovanligt mycket tid hemma under den här speciella våren och sommaren, så är det ju precis nu som det är som allra bäst att verkligen tillbringa tid inomhus. Välkommen in i värmen och vintermyset!

Ingen titel
Vi som bor i hus – tomten behöver också kärlek

Pressmeddelande Publicerad: 2020-11-30 09:23 CET

Att bo i hus kräver mer ansvar än man tror. Inte bara har man mycket inomhusyta att ta hand om och städa, ett hus kräver dessutom att man underhåller grund, fasad och tak. Men något som många glömmer bort är tomten, även den behöver nämligen en omgång kärlek ibland. Att ta hand om sin tomt behöver inte betyda att man ska bli en del av familjen Mandelman och ha ätbara odlingar i hela trädgården. Men röj upp, fräscha till och uppgradera det som du tycker behövs på just din tomt. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara. Här kommer några tips för dig som inte vet var du ska börja.

Ingen titel
Behöver du ett startkapital till ditt företag? Vänd dig till Financer.com!

Pressmeddelande Publicerad: 2020-11-23 16:54 CET

Financer.com är en tjänst på nätet som jämför företagslån åt dig.

Ingen titel
Hitta bästa kockkniven

Pressmeddelande Publicerad: 2020-11-23 16:42 CET

Finns det något som är viktigt när du ska laga mat förutom att ha riktigt bra råvaror, så är det även att du bör hitta den bästa kockkniven. Har man själv inte kunskapen hur man ska tänka eller vart man ska leta för att hitta en riktigt bra kockkniv så kan det såklart bli lite knepigt. För att hjälpa dig på traven med detta så går vi här igenom våra absolut bästa tips om vad som är bra att veta när du vill köpa en kockkniv av bra kvalité.

Ingen titel
Inredning allt mer populärt i svenska hem

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-15 09:15 CEST

Du har kanske lagt märke till det också, precis som många andr svenskar har gjort på den senaste tiden. Att inredningen i hemmen får ta allt mer plats och en detalj som kanske är den som är allra viktigaste när man pratar om just detta ämne är ju i själva verket att också inredningen får lov till att kosta allt fler pengar. Det betyder i själva verket att vi i Sverige blir allt mer medvetna om hur det ser ut hemma hos oss och det är något som allt fler prioriterar.

Hur väljer man en ozongenerator?

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-14 15:34 CEST

Om det du letar efter är att fylla ditt kontor eller ditt hem med luft av optimal kvalitet och inte vet vilka generatorer av ozon du ska köpa, eller var du ska börja leta, här är några tips så att du kan välja den ozongenerator som bäst passar med dina förväntningar.

Ingen titel
Webbutikerna går bra under pandemin

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-08 16:28 CEST

Under 2020 har vi haft en pandemi som har gjort väldigt många saker osäkra. På grund av att många sitter hemma och undviker att handla i fysiska butiker, har vi sett ett uppsving för webbutiker. Det har lett till att fler webbutiker har startats upp och många har sett en enorm framgång eftersom konsumenterna har valt att handla digitalt istället för i vanliga butiker. Men vad betyder det här för framtiden och vad kan vi räkna med när pandemin är över? En del känner oro för att dessa företag ska gå i konkurs när pandemin är över, men det finns inte jättemycket som säger att det nödvändigtvis behöver bli så.

Stefan Balazsi - En av Nordamerikas framgångsrikaste uppfödare

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-05 23:10 CEST

Stefan Balazsi gick misste om världens hetaste avelshingst till viss del beroende på en festkväll. Ändå är platsen i de finaste vinnarcirklarna given. Möt den svenska entreprenören som från en av sina plattformar - på medelhavsön Malloriva som är en Nordamerikas framgångsrikaste hästuppfödare. Stefan Balazsi är mannen bakom två Hambletonianvinnare.

Hundprodukter i svensk design med maximal komfort

Pressmeddelande Publicerad: 2020-08-19 10:50 CEST

Hundprodukter som har samma DNA som hemmets övriga inredning var något som saknades på marknaden när Shiro&Malou startades för tre år sedan. Idag säljer de till hela världen och har tusentals nöjda hundar och ägare.

Ingen titel
Lån gör det möjligt för allt fler att snygga till tänderna

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-28 13:29 CEST

Det är onekligen så att tänderna har blivit en statussymbol. I Sverige är sjukvården gratis så att man kan få sjukvård och inte behöver gå runt och vara sjuk är en självklarhet för alla svenskar. Det är emellertid inte en symbol på rikedom. Däremot är det helt annorlunda med tänderna. Vilket både är tidskrävande och kostsamt. Allt fler väljer att göra vid sina tänder och få ett vackert leende, något som har gjort att utbudet på tandblekning och liknande har skjutit i höjden. Men servicen är inte gratis och det är inte alla som har råd att slänga iväg flera tusenlappar, men det finns ett undantag.

Olympiska spelen ändras

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-09 08:43 CEST

För många idrottare är OS det allra största. Det är tävlingarnas tävling och att vinna olympiska spelen är kanske det mest ärofyllda priset man kan vinna som professionell idrottare idag. Men tyvärr har planerna ändrats och olympiska spelen kommer inte att hållas såsom tanken var från början. Det är givetvis något som upprör både idrottare och sportfantaster runt om i hela världen - men det har sina orsaker.

Vissa elever klarar utbildningen lättare och det kan finnas en anledning

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-07 10:55 CEST

Under en längre period kunde man läsa i medierna om hur skolresultaten sjönk och hur allt fler elever hade svårt att tillgodogöra sig de kunskaper, som utbildningarna skulle ge. Men idag blåser det annan vind i seglen och många känner sannolikt att det är enklare att klarar av att ta en utbildning oavsett om det rör sig om utbildning på högskole- eller gymnasienivå och förklaringen kan vara ganska enkel.


Sociala medier


BilderVideorPodcastsDokument