Pressmeddelanden


Ingen titel
Inredning allt mer populärt i svenska hem

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-15 09:15 CEST

Du har kanske lagt märke till det också, precis som många andr svenskar har gjort på den senaste tiden. Att inredningen i hemmen får ta allt mer plats och en detalj som kanske är den som är allra viktigaste när man pratar om just detta ämne är ju i själva verket att också inredningen får lov till att kosta allt fler pengar. Det betyder i själva verket att vi i Sverige blir allt mer medvetna om hur det ser ut hemma hos oss och det är något som allt fler prioriterar.

Hur väljer man en ozongenerator?

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-14 15:34 CEST

Om det du letar efter är att fylla ditt kontor eller ditt hem med luft av optimal kvalitet och inte vet vilka generatorer av ozon du ska köpa, eller var du ska börja leta, här är några tips så att du kan välja den ozongenerator som bäst passar med dina förväntningar.

Ingen titel
Webbutikerna går bra under pandemin

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-08 16:28 CEST

Under 2020 har vi haft en pandemi som har gjort väldigt många saker osäkra. På grund av att många sitter hemma och undviker att handla i fysiska butiker, har vi sett ett uppsving för webbutiker. Det har lett till att fler webbutiker har startats upp och många har sett en enorm framgång eftersom konsumenterna har valt att handla digitalt istället för i vanliga butiker. Men vad betyder det här för framtiden och vad kan vi räkna med när pandemin är över? En del känner oro för att dessa företag ska gå i konkurs när pandemin är över, men det finns inte jättemycket som säger att det nödvändigtvis behöver bli så.

Stefan Balazsi - En av Nordamerikas framgångsrikaste uppfödare

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-05 23:10 CEST

Stefan Balazsi gick misste om världens hetaste avelshingst till viss del beroende på en festkväll. Ändå är platsen i de finaste vinnarcirklarna given. Möt den svenska entreprenören som från en av sina plattformar - på medelhavsön Malloriva som är en Nordamerikas framgångsrikaste hästuppfödare. Stefan Balazsi är mannen bakom två Hambletonianvinnare.

Hundprodukter i svensk design med maximal komfort

Pressmeddelande Publicerad: 2020-08-19 10:50 CEST

Hundprodukter som har samma DNA som hemmets övriga inredning var något som saknades på marknaden när Shiro&Malou startades för tre år sedan. Idag säljer de till hela världen och har tusentals nöjda hundar och ägare.

Ingen titel
Lån gör det möjligt för allt fler att snygga till tänderna

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-28 13:29 CEST

Det är onekligen så att tänderna har blivit en statussymbol. I Sverige är sjukvården gratis så att man kan få sjukvård och inte behöver gå runt och vara sjuk är en självklarhet för alla svenskar. Det är emellertid inte en symbol på rikedom. Däremot är det helt annorlunda med tänderna. Vilket både är tidskrävande och kostsamt. Allt fler väljer att göra vid sina tänder och få ett vackert leende, något som har gjort att utbudet på tandblekning och liknande har skjutit i höjden. Men servicen är inte gratis och det är inte alla som har råd att slänga iväg flera tusenlappar, men det finns ett undantag.

Olympiska spelen ändras

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-09 08:43 CEST

För många idrottare är OS det allra största. Det är tävlingarnas tävling och att vinna olympiska spelen är kanske det mest ärofyllda priset man kan vinna som professionell idrottare idag. Men tyvärr har planerna ändrats och olympiska spelen kommer inte att hållas såsom tanken var från början. Det är givetvis något som upprör både idrottare och sportfantaster runt om i hela världen - men det har sina orsaker.

Vissa elever klarar utbildningen lättare och det kan finnas en anledning

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-07 10:55 CEST

Under en längre period kunde man läsa i medierna om hur skolresultaten sjönk och hur allt fler elever hade svårt att tillgodogöra sig de kunskaper, som utbildningarna skulle ge. Men idag blåser det annan vind i seglen och många känner sannolikt att det är enklare att klarar av att ta en utbildning oavsett om det rör sig om utbildning på högskole- eller gymnasienivå och förklaringen kan vara ganska enkel.

Billigare än någonsin med transportburar

Pressmeddelande Publicerad: 2020-06-30 20:29 CEST

Om du har planer på att resa med husdjuret, exempelvis en hund, är det viktigt att du planerar resan ordentligt. Hundar gillar inte inte nödvändigtvis att resa och det finns även en del faror med att transportera hundar. Det här gäller även för kortare resor.

Missa inte viktiga grejer när du ska köpa smartklocka!

Pressmeddelande Publicerad: 2020-06-11 08:25 CEST

Du kanske redan vet att smartklockor har blivit väldigt populära på senaste tiden. Allt fler väljer att investera i en smartklocka och det finns faktiskt en hel del fördelar med att ha en. Det svåra är att välja ut vilken man ska köpa, men som tur är kan man hitta guider.

Ny rapport från Casino.se om hur den nya spellagen påverkar den svenska spelbranschen

Pressmeddelande Publicerad: 2020-06-10 10:59 CEST

En ny rapport


Sociala medier


BilderVideorPodcastsDokument