Pressmeddelanden 2022


Ingen titel
Deltagare från Meän Ääni: Unga filmskapare i Tornedalen deltar i årets upplaga av Sveriges Kortfilmfestival

Pressmeddelande Publicerad: 2022-04-01 07:10 CEST

Meän Ääni: Unga filmskapare i Tornedalen är ett arvsfondsprojekt där unga personer i Tornedalen under tre år skapar kortfilmer och arbetar med identitetsfrågor. Syftet är att deltagarnas ofiltrerade bild av modern tornedalsk ungdomskultur ska vara en naturlig del av hur berättande tillvaratas och bidra till utvecklingen av provinsen.

Ingen titel
Sveriges Kortfilmfestival firar 65 år och är tillbaka i verkligheten på INDIO STUDIOS (fd Bio Rio) på Hornstulls Strand 3 efter två år i rymden!

Pressmeddelande Publicerad: 2022-04-01 07:00 CEST

Sveriges Kortfilmfestival (SKFF), Sveriges äldsta filmfestival är tillbaka. Festivalen är en plats där filmskapare både får chansen att visa sina filmer och tävla, möta andra inom filmbranschen och gå på seminarier och föreläsningar. Arrangör sedan 1957 är Sveriges Filmförbund.

Ingen titel
Folk.nu – mötesplatsen för dig som gillar folkmusik och dans

Pressmeddelande Publicerad: 2022-02-25 11:05 CET

Vem i folkmusiksvängen har inte någon gång önskat sig en plattform på nätet där man kan hitta precis allt man behöver veta om kurser, konserter och turnéer runt om i landet? Som lysten publik, som spelsugen artist eller nystartad arrangör? Nu är den här – folk.nu, en digital mötesplats med målsättning att samla allt som är värt att veta om folkmusik och dansarrangemang på samma ställe.

Ingen titel
Kulturens på Folk och Kultur 2022

Pressmeddelande Publicerad: 2022-02-09 14:24 CET

För femte året arrangerar Folk och Kultur ett kulturpolitisk konvent och erbjuder ett kurerat, kvalitativt kulturpolitiskt innehåll på en unik, deltagarstyrd arena för tvärsektoriella möten med kulturella uttryck från hela landet. Konventet går av stapeln den 9-11 februari och Kulturens är naturligtvis på plats.


Sociala medier


Presskontakter


Anna Glantz
Anna Glantz

Kommunikationsansvarig

anna.glantz@kulturens.se

070-5234617


BilderVideorPodcastsDokument