Pressmeddelanden


Ingen titel
Livet efter särskolan

Pressmeddelande Publicerad: 2018-03-12 09:04 CET

Misa har sedan 2011 delfinansierat forskningsstudier med fokus på vad som händer elever efter särskolan. Motivet är att täppa till den kunskapslucka som vi har om ”vägen in i arbetslivet”, eftersom det är ett viktigt och avgörande steg för att träda in i vuxenlivet – i synnerhet för personer som lever med en funktionsnedsättning.

Ingen titel
Misa vinner 1,7 miljoner i innovationstävling.

Pressmeddelande Publicerad: 2018-01-30 08:43 CET

Misa är en av de stolta vinnare av Post- och telestyrelsen innovationstävling "En arbetsmarknad för alla" som arrangerats i samarbete med Arbetsförmedlingen. Vår innovationsidé är en webb-app som gör det enkelt och lekfullt för arbetssökande att hitta sina styrkor och matcha dem med yrken. 

Ingen titel
Det finns fler vägar in på arbetsmarknaden

Pressmeddelande Publicerad: 2017-11-07 09:36 CET

I den nya boken SJÄLVKLART – Berättelser rakt in i socialpolitikdebatten berättar sex personer med funktionsvariationer om sin väg in på arbetsmarknaden. Personerna som intervjuas har fått stöd av Misa, som arbetar med arbetsintegrering och som står bakom boken. Boken skildrar sex personer med olika bakgrunder som hittat en väg in på arbetsmarknaden med stöd från Misa.

Projekt Hjärna tillsammans

Pressmeddelande Publicerad: 2017-01-25 14:23 CET

Temat Arbetsliv den 7 februari .

Ingen titel
Från Sätra till Hawaii

Pressmeddelande Publicerad: 2016-12-23 11:00 CET

Johnny är uppvuxen i Sätra och är sedan fyra år deltagare på Misa Bondegatan. Han har ett brinnande intresse för musik, speciellt dansbandsmusik. Intresset för musik tog honom till finalplats i Stockholms melodifestival. Med sitt framträdande av Vikingarnas låt ”Till mitt eget Blue Hawaii ” tog han sig direkt till delad första plats. Det blev en stor upplevelse för Johnny som aldrig tidigare varit med i någon sångtävling.

Ingen titel
Misas Vd invald i Vårdföretagarnas styrelse.

Pressmeddelande Publicerad: 2016-10-17 10:43 CEST

Misas Vd, Åsa Andersson har nu blivit invald i styrelsen för vårdföretagarnas branschorganisation Individ och Familj. Bransch Individ och familj omfattar företag inom Vårdföretagarna som har verksamhet inom individ och familjeomsorg respektive LSS.

Ingen titel
Vi välkomnar Åsa som ny VD i Misa AB

Pressmeddelande Publicerad: 2016-08-19 08:15 CEST

Med stor glädje kan vi meddela att Åsa Andersson valt att anta utmaningen som VD för Misa AB med start den 15/8. Åsa kommer närmast från ett jobb på Hemfrid där hon varit dess VD under drygt 15 år.

Adhd på jobbet

Pressmeddelande Publicerad: 2016-05-10 15:47 CEST

Riksförbundet Attention startade i september 2015 projektet ”ADHD på jobbet” som finansieras av Allmänna Arvsfonden. Misa är med som referens/expertgrupp i projektet. Huvudmålet med projektet är att stödja vuxna personer med ADHD i arbetslivet.

Ingen titel
Långsiktiga effekter? Studie om personer med funktionsnedsättning och deras etablering på arbetsmarknaden

Pressmeddelande Publicerad: 2015-12-16 15:27 CET

En forskningsstudie har genomförts inom Misa ledd av Professor Magnus Tideman, Högskolan i Halmstad. Studien syfte var att försöka identifiera framgångsfaktorer i Supported employment som lett till en anställning. Vad är det som gjorde att vissa deltagare stabiliserat sin position på arbetsmarknaden och att andra inte stannat kvar i anställning?

Ingen titel
Misa och Misa Kompetens utbildar i Teheran, Iran.

Pressmeddelande Publicerad: 2015-07-07 09:50 CEST

Misa AB och Misa Kompetens blev inbjudna till Teheran av organisationen RAAD, för att hålla en Supported Employment-utbildning. Detta var ett resultat av Soory Panahis arbete med att översätta Misas metodbok "Tre steg till Arbete" till persiska samt kontakten med rehabiliteringshögskolans Tavanbakhshi rektor.

Misa i Almedalen

Pressmeddelande Publicerad: 2015-06-24 10:15 CEST

Hur hjälper vi unga människor ut i ett arbetsliv?

Ingen titel
Landshövdingen i Skåne besöker Misa Lund.

Pressmeddelande Publicerad: 2015-05-15 08:28 CEST

Måndagen den 18 maj besöker Margareta Pålsson landshövding i Skåne län Misas enhet i Lund. Landshövdingen får ta del av vår verksamhet och se vad Misa Lund kan göra för att stödja personer ut i arbetslivet.

Ingen titel
Kraftkälla föreläser om Self-Advocacy på EUSE - konferensen i Lissabon 27-29 Maj.

Pressmeddelande Publicerad: 2015-05-13 09:27 CEST

Europeiska Unionen för Supported Employment anordnar vartannat år en internationell konferens för samtliga medlemmar. Kraftkälla är inbjudna att föreläsa om Self-Advocacy på EUSE -konferensen i Lissabon 27-29 Maj. Kraftkälla är ett forum för personer med intellektuella funktionsnedsättningar, som bestämmer sin egen agenda.

Ingen titel
Upptäck fördelarna med mångfald och inkludering på konferensen ”Mångfald & Företagande”.

Pressmeddelande Publicerad: 2014-11-06 09:56 CET

Måndagen den 10 november kl 12-17 samlar vi näringsliv, politiker, entreprenörer och personer med funktionsnedsättning i Bonnierhuset i Stockholm. Dagens fokus är fördelarna med mångfald på arbetsplatsen och möjligheter för personer med funktionsnedsättning att komma ut i arbetslivet. Arrangörer är Riksförbundet Attention , Myrorna och Misa AB.

Ingen titel
Konstutställning InsideOutside

Pressmeddelande Publicerad: 2014-10-07 13:55 CEST

Konstutställningen InsideOutside visas på SO Stockholm, Kungsträdgården, Stockholm
9-12 oktober

Ingen titel
Nytt projekt integrerar arbetsmarknadsinsatser och psykiatriska insatser

Pressmeddelande Publicerad: 2014-09-25 14:16 CEST

Genom att integrera arbetsmarknadsinsatser med vårdinsatser kan personer med psykisk funktionsnedsättning få effektivare stöd till arbete eller sysselsättning. Det menar Misa som tillsammans med Midhagens öppenvårdsmottagning i Stockholm prövar nya former för samarbete i ett gemensamt projekt finansierat av Socialstyrelsen.

Stöd till studenter med Aspergers syndrom på högskola och universitet.

Pressmeddelande Publicerad: 2014-05-20 15:05 CEST

Misa kommer från och med hösten 2014 arbeta i ett projekt tillsammans med KTH och Autism- och Aspergerförbundet. Ägare till projektet är Autism- och Aspergerförbundet som finansieras av Allmänna Arvsfonden. Syftet med projektet är skapa ett strukturerat och individuellt arbetssätt riktat till studenter med Asperger syndrom vid högskola och universitet.

Kraftkälla bjuder in till inspirationskonferens med temat Empowerment

Pressmeddelande Publicerad: 2014-05-19 12:17 CEST

Kraftkälla, en grupp för personer med intellektuella funktionsnedsättningar som jobbar med Empowerment, håller i en inspirerande konferens om egenmakt, delaktighet och tilltron till den egna förmågan.

Mångfald och företagande 2013! Bryt fördomar - se möjligheter!

Pressmeddelande Publicerad: 2013-09-23 07:00 CEST

”Kanske det bästa tillfället i landet där personer med funktionsnedsättning, företagare och arbetsgivare faktiskt möts på en gemensam arena” – Stefan Lahti, vd Misa AB. Kulturhuset Stadsteatern, Galleri 3. Måndag den 23 september, klockan 12.00–17.00. Öppet för allmänheten. Fritt inträde.

Svårare att få individuella insatser för personer med ADHD!

Pressmeddelande Publicerad: 2013-08-28 08:01 CEST

Utvecklingen går åt motsatt håll, det är slutsatsen som Marie Eklund kommit fram till när hon gjort uppföljning av rapporten "Myndighetslabyrinten och annat som försvårar, förvirrar och ibland förhindrar att finna få och behålla ett arbete." Det blir allt svårare att få de individuella insatser som vi vet är avgörande för personer med ADHD.

Misa är utställare på Leva och Fungera 2013!

Pressmeddelande Publicerad: 2013-04-05 09:53 CEST

16 april kl 14.30  på scenen "Leva scen och bar" kan ni lyssna på vår föreläsning "Med rätt stöd kan alla som vill delta i arbetslivet" med Magdalena Olsson, (Misa Bondegatan) och Magnus Kallenberg, (Misa Göteborg).

Misa vänder sig till personer som har en önskan om att få arbeta och har svårigheter att på egen hand ta sig fram i arbetslivet.

Vi arbetar med att matcha personens resurser och positiva egenskaper med passande arbetsplats och arbetsuppgifter. Vår ambition är att möjliggöra en anställning i de fall personen har det som mål. Vår grundidé är att alla kan delta i arbetslivet med rätt stöd

De tjänster vi erbjuder är arbetsinriktad daglig verksamhet för personer som får stöd via LSS (Lagen om stöd och service åt vissa funktionshindrade), även arbetsinriktad sysselsättning för personer som får stöd via SoL (Socialtjänstlagen). Under de senaste åren erbjuder vi även tjänster via Arbetsförmedlingen för  personer som har rätt till arbetsmarknadspolitiska insatser.

Under 2012 har 7,7% av våra deltagare från daglig verksamhet och sysselsättning enligt SoL kommit till anställning på den öppna arbetsmarknaden. Detta är personer med utvecklingsstörning, autism, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som asperger syndrom, förvärvad hjärnskada i vuxen ålder samt psykiska funktionsnedsättningar. Tittar vi enbart på personer med psykiska funktionsnedsättningar är resultatet 25% till anställning!

Välkomna till vår monter DO2:06!

Ingen titel
Utveckla kunskap i ISE – Socialstyrelsen ger stöd att vidareutveckla framgångsrikt projekt

Pressmeddelande Publicerad: 2013-02-05 08:30 CET

Med rätt stöd kan personer med psykiska funktionsnedsättningar få arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Det visar ett projekt inom Misa Fridhemsplan som utvecklas med anslag från Socialstyrelsen.

Jobb till personer med funktionsnedsättning!

Pressmeddelande Publicerad: 2013-01-29 07:02 CET

För några år sedan gav Socialstyrelsen ut en rapport, ”På tröskeln” , där man slog fast att mindre än 1%, eller knappt mätbart, av alla personer som finns i Daglig verksamhet går vidare till anställning. När vi nu på Misa summerar 2012 ser vi att 7,7% av våra deltagare från daglig verksamhet och sysselsättning enligt SoL kommit till anställning på den öppna arbetsmarknaden.

Ingen titel
Anställning - Ett arbetsprojekt för personer med ADHD.

Pressmeddelande Publicerad: 2012-12-04 11:01 CET

73% av personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar förtidspensioneras idag, men ett projekt på Misa AB visar att 9 av 11 kan nå anställning med rätt stöd! Idag presenteras projektrapporten!

Misa AB är en av finalisterna till "Visa vägen 2012"

Pressmeddelande Publicerad: 2012-10-31 18:14 CET

Misa är en av de tre finalisterna till " Visa vägen 2012" i kategorin arbetsgivare. Samhall delar varje år ut ”Visa vägen”-priset till de som gjort mest för att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning.

Ingen titel
Här möts näringslivet, politiker och personer med funktionsnedsättning under samma tak!

Pressmeddelande Publicerad: 2012-10-22 07:00 CEST

Vi vet att varje person med funktionsnedsättning som får ett ökat tillträde till arbetsmarknaden är en vinstaffär! Redan om en person arbetar tio procent blir det en samhällsekono!misk vinst med 12 400 kr/år! Hur kan vi göra så att fler personer får tillträde till arbetsmarknaden? Misa AB och HSO i Stockholms län anordnar för tredje året i rad konferensen Mångfald och företagande.

Ingen titel
Misa publicerar rapporten ”Myndighetslabyrinten”

Pressmeddelande Publicerad: 2012-06-20 17:09 CEST

Rapporten handlar om myndighetslabyrinten och annat som försvårar, förvirrar och ibland förhindrar att finna, få och behålla ett arbete. Under nästan ett år följde Marie Eklund några personer med diagnos ADHD i deras kamp att få arbeta. Vår ambition är nu att skapa opinion och i slutänden förändring som gör det möjligt att ta tillvara människors kompetens.

Misa AB öppnar verksamhet i Göteborg!

Pressmeddelande Publicerad: 2012-06-15 09:20 CEST

Nu har Misa fått tillstånd och ramavtal med Göteborgs stad och kranskommuner. Vi öppnar vår verksamhet den 2 oktober 2012. Vi arbetar med att förenkla steget till arbetslivet för människor med olika svårigheter. Till oss kommer du som beviljats insats via LSS och har rätt till daglig verksamhet .

Med rätt stöd får många fler med psykiska funktionsnedsättningar arbete visar nytt Misa-projekt.

Pressmeddelande Publicerad: 2012-06-12 09:14 CEST

Personer med psykiska funktionsnedsättningar kan få arbete på den reguljära arbetsmarknaden – om de får rätt stöd. Det visar ett framgångsrikt projekt på Misa Fridhemsplan, där över hälften av dem som ville ha en anställning nådde sitt mål inom ett år.

Ingen titel
Vad händer efter gymnasiesärskolan?

Pressmeddelande Publicerad: 2012-05-02 13:49 CEST

Misa AB finansierar ett forskningsprojekt ”Särskolan och sen” som görs av Jessica Arvidsson, doktorand vid Högskolan i Halmstad. Delstudie 1 presenterades på HAB 2012 i Örebro.


Nyheter


Ingen titel
SJÄLVKLART - Redo för att tävla!

Nyhet Publicerad: 2018-01-29 09:55 CET

Misas bok SJÄLVKLART är nu antagen i två tävlingar: Svensk bokkonst samt Publishingpriseet. Boken är framtagen tillsammans med Kate Design - formgivning, JiniSofia Lee - fotograf, Lotta Frithjof - text.

Ingen titel
Tillbaka till Jakobsberg, där vi en gång startade.

Nyhet Publicerad: 2018-01-15 12:44 CET

Misas nya enhet Misa Järfälla är en arbetsinriktad verksamhet med ett tydligt individfokus och vänder sig till dig med högfungerande Autism/Aspergers syndrom eller en intellektuell funktionsnedsättning och som har en önskan om att vara på en arbetsplats som passar dina förutsättningar.

Ingen titel
Misas skolsamarbete

Nyhet Publicerad: 2017-08-28 16:23 CEST

Misas skoltjänst är ett alternativ för att stödja elever som av olika skäl inte orkar eller vill vara i skolan, elever som behöver stöd i att genomföra praktik för yrkeslivserfarenhet, APL eller för elever som av andra skäl har behov av extra stöd under sin skoltid.

Samarbetet med Psykiatrin har gett goda resultat

Nyhet Publicerad: 2017-06-28 08:00 CEST

Misa har genom sin enhet Fridhemsplan genomfört ett samverkansprojekt med Mottagningen för nyetablerade psykoser (tidigare Midhagen) inom Norra Stockholms Psykiatri. Syftet med projektet har varit att genom tidig kontakt och samarbete stödja klienter till sysselsättning under sin återhämtningsfas genom att använda metoden och insatsen Individual Placement and Support (IPS).

Ingen titel
Rustaprojektet

Nyhet Publicerad: 2017-06-07 10:57 CEST

Under åren 2014 till 2017 erbjöds 20 studenter på Kungliga Tekniska högskolan (KTH) ett utökat stöd som komplement till det befintliga pedagogiska stöd högskolan erbjuder studenter med funktionsnedsättning.

Ingen titel
Forskning som gör skillnad

Nyhet Publicerad: 2017-05-30 08:00 CEST

Att bidra till forskning som på olika sätt synliggör livssituationen för personer med funktionsnedsättning är viktigt för att få till stånd en politik som leder till verklig inkludering av personer med funktionsvariationer. Misa är stolt över att Jessica Arvidssons forskningsresultat har gett avtryck i regeringens nationella mål och inriktning för funktionshinderspolitiken.

Ingen titel
Göran Tingström föreläser på LSS-dagen

Nyhet Publicerad: 2017-05-04 14:09 CEST

Göran föreläser på LSS-dagen i Götborg som anordnas av Compro och LSS-guiden.Hans föreläsning handlar om egna erfarenheter gällande bemötandet från särgymnasiet ut mot arbetsmarknaden, om stödets betydelse på en arbetsplats, om vikten att våga förverkliga sina drömmar och hur viktigt det är att det finns en balans i vardagen.

Ingen titel
Inbjudan till temadag om Rustaprojektet

Nyhet Publicerad: 2017-04-26 18:39 CEST

”Behöver högskolor och universitet bli bättre på att stötta personer med Aspergers syndrom?”

Ingen titel
Nationell jobbskuggningsvecka v19

Nyhet Publicerad: 2017-04-24 07:06 CEST

Var med och bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad! Låt en person med funktionsvariation, arbetshinder eller som på annat sätt har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden ”skugga dig på jobbet”.

Utbildning för arbetsgivare

Nyhet Publicerad: 2017-01-17 16:54 CET

AUTISM OCH ASPERGER PÅ JOBBET En kostnadsfri utbildning för arbetsgivare som önskar höja kompetensen, se styrkor och fördelar med autism och Asperger på jobbet.

Europeiska arbetsgivares attityder till att anställa personer med autism.

Nyhet Publicerad: 2016-10-03 14:14 CEST

Fakta om projektet

Ingen titel
Möt bronsmedaljören Johanna!

Nyhet Publicerad: 2016-04-04 12:18 CEST

Johanna är sedan 10 år deltagare på Misa och hon har ett brinnande judointresse. Intresset har tagit henne till Special Olympics där hon klättrade upp hela vägen till bronsplats 2015. Hon medverkade i dokumentärserien ”Heja Sverige”, sänd på TV4. Serien ger en inblick i Sveriges Special Olympics-lag, från förberedelse till det slutgiltiga deltagandet i Special Olympics i USA

Ingen titel
Deltagare Stina berättar

Nyhet Publicerad: 2016-03-21 10:55 CET

Stina är deltagare på Misa och har medverkat i en novellfilm som UR producerat "En sällsynt vardag" manusförfattare och regissör är Helene Näslund. Filmen handlar om hur du bemöter det du inte är van vid. I filmen blir det sällsynta normen och normen det sällsynta. Vi har intervjuat Stina som var en av skådespelarna för att få ta del av hennes tankar kring medverkan i filmen.

Ingen titel
Europeiskt Next Step projekt

Nyhet Publicerad: 2016-02-26 13:59 CET

Misa AB fick möjligheten att vara svensk representant i ett europeiskt Leonardo da vinci projekt som påbörjades 2013 och avslutades under hösten 2015. De länder som representerade var Sverige, Irland, Nordirland, Norge, Finland, Polen, Ungern och Spanien där man tillsammans skulle titta på hur implementeringen av Supported Employments femstegsmodell fungerat i Europa.

Välkommen till en webbenkät gällande rekryteringsattityder!

Nyhet Publicerad: 2016-01-18 13:46 CET

ca tio minuter. Undersökningen är helt anonym och dina svar kommer att hanteras konfidentiellt.

Vi önskar ditt svar senast 2016-01-22.

Följ denna länk för att fylla i enkäten: https://sv.surveymonkey.com/r/9MPQN9G

Ingen titel
Lucka 24, GOD JUL

Nyhet Publicerad: 2015-12-24 08:00 CET

Ett stort TACK till alla ni som varit med och bidragit till vår adventskalender och delat med er av era tankar.

Ingen titel
Lucka 23, Möt Bredängs Kyrka

Nyhet Publicerad: 2015-12-23 08:00 CET

Vad betyder Misa för dig? "Att Misa finns som stöd för att ge möjlighet till personer som inte på egen hand klarar att ta sig in i dagens samhället" Jonathan församlingspedagog i Bredängs Kyrkan Svenska Kyrkan.

Ingen titel
Lucka 22, Möt en arbetsgivare

Nyhet Publicerad: 2015-12-22 09:52 CET

"Samarbetet med Misa har alltid löpt på bra och smidigt" säger Alexander på Stockholms serie och skivhandel, en av många arbetsgivare som vi samarbetar med.

Ingen titel
Lucka 21, träffa Nuvia

Nyhet Publicerad: 2015-12-21 08:00 CET

Vad gör Misa för dig? "De letar efter en bra pratikplats åt mig , jag får bra stöd och bra hjälpmedel" Nuvia

Ingen titel
Lucka 20, träffa Fatshark

Nyhet Publicerad: 2015-12-20 08:00 CET

Vad säger Fatshark om Misa? "Misa ger oss möjlighet till många engagerade speltestare som vi är tacksamma för. Ett smidigt fint samarbete" Rasmus

Ingen titel
Lucka 19, träffa Sharon

Nyhet Publicerad: 2015-12-19 08:00 CET

Så här säger Sharon "Vad är misa för mig - Ett ställe där man kan få jobb eller praktik Vad innebär misa för mig - Det är jag ska kunna få ett jobb i snarare framtid Vad gör Misa för mig - Ni har gett mig så bra arbetsplatser där jag fått prova på olika uppgifter och är väldigt tacksam för erat stöd"

Ingen titel
Lucka 18, Träffa Micke

Nyhet Publicerad: 2015-12-18 08:00 CET

Micke deltagare hos Misa Västerås Vad betyder Misa för dig? -här får jag stöd på rätt sätt. På våra möten med vägledning känner jag mig delaktig och lugn. Min stress har minskat. Och snart börjar min praktik med yttre fastighetsskötsel

Ingen titel
Lucka 17, Möt Liljeholmshallarna

Nyhet Publicerad: 2015-12-17 08:00 CET

"Att samarbeta med Misa känns inspirerande och värdefullt i våran verksamhet." Conny, Liljeholmshallarna

Ingen titel
Lucka 16, Träffa Julian

Nyhet Publicerad: 2015-12-16 08:00 CET

Här får du träffa Julian, vad tycker han om Misa? Jag tycker MISA är mycket bra och de har bra erfarenhet av att hjälpa ungdomar. De har hjälpt mig att hitta det rätta jobbet och

Ingen titel
Lucka 15, Träffa Coop Renstiernasgatan

Nyhet Publicerad: 2015-12-15 11:23 CET

"Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Vi tycker att det är viktigt att hjälpa till och få ut personer i arbetslivet" Ulrika och Nathalie, Coop Renstiernasgata.

Ingen titel
Lucka 14, Möt Dimitrios

Nyhet Publicerad: 2015-12-14 08:00 CET

Dimitrios om vad Misa gör för dig? "Ett företag som jag får stöd av.Ja det är sant."

Ingen titel
Lucka 13, Träffa Sundbybergs folkhögskola

Nyhet Publicerad: 2015-12-13 08:00 CET

"MISA innebär trygghet för vår praktikant och oss. Praktikanten som vi har fått via MISA bidrar med unika kunskaper och erfarenheter som lär oss mycket, samtidigt som hon gör stor praktisk nytta. MISA finns i bakgrunden och stöttar om det behövs! " Karina, Bibliotekarie Sundbybergs folkhögskola

Ingen titel
Lucka 12, Möt Johanna

Nyhet Publicerad: 2015-12-12 08:00 CET

Vad har Misa gjort för dig? "Allt! Misa är den bästa verksamheten jag testat. Dom hjälpte mig att hitta världens bästa praktikplats!" Johanna

Ingen titel
Lucka 11, Träffa Gro play

Nyhet Publicerad: 2015-12-11 08:00 CET

"Misa har hjälpt oss att hitta lojala och engagerade medarbetare med specifika färdigheter inom spel, vilka är svåra att hitta på den vanliga arbetsmarknaden." Det säger Kristian från spelföretaget Gro Play om Misa.

Ingen titel
Lucka 10, träffa Linda i Västerås

Nyhet Publicerad: 2015-12-10 08:08 CET

"Misa betyder mycket för mig, de har hjälpt mig med en praktikplats. Utan Misa hade jag suttit hemma. Fler borde få chansen att komma ut i arbetslivet och få något att göra." Det säger Linda som gör praktik i ett förskolekök i Västerås, här med sin handledare Marzieh.


Sociala medier


Presskontakter


Camilla Gabrielli
Camilla Gabrielli

Marknadskoordinator

camilla.gabrielli@misa.se

08-58410645

070-992 14 81

Åsa Maria Goop
Åsa Maria Goop

VD

asa.goop@misa.se

08-580 813 40

Lennart Jönsson
Lennart Jönsson

Ägare - Styrelseordförande

lennart.jonsson@misa.se

08-580 813 40

070-852 99 88


BilderVideorPodcastsDokument