Pressmeddelanden


Bambuser & MOOD District i gemensam retailsatsning

Pressmeddelande Publicerad: 2020-06-30 11:32 CEST

På torsdag är det premiär för Summer MOOD TV, en livesänd mode- och livsstilsserie som erbjuder både shopping och inspiration genom att lyfta varumärken och profiler verksamma i MOOD District. MOOD Stockholm som utgör hjärtat i det nya citykvarteret MOOD District är den första handelsplatsen i Sverige att ingå ett samarbete med livevideobolaget Bambuser.

Mood Stockholm erbjuder fri hemleverans från butikerna

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-30 10:00 CEST

Nu kan du få fri hemleverans från AMF Fastigheters handelsplatser Mood Stockholm, Gallerian, Fältöversten, Ringen centrum och Västermalmsgallerian. Via telefon eller Facetime får du personlig service och hjälp att välja ut dina varor, som sedan levereras hem till din dörr av Taxi Stockholm.

ICA lanserar nytt matkoncept i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-02 08:02 CET

Den 1 april öppnar ICANDERs, en restaurang, måltidsbutik och mötesplats som kombinerar inslag från den klassiska lanthandeln med den moderna restaurangens. Utöver en restaurangdel med ett hundratal sittplatser kommer ICANDERs även att innefatta en butik med försäljning av färdiglagade rätter. MOOD Stockholm är platsen för ICAs satsning.

Gammalt möter nytt på Black Friday i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-11-25 15:50 CET

MOOD Stockholm öppnar auktionsmarknad med Stockholms Auktionsverk

Svenska skosuccén Myrqvist öppnar ny butik i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-10-10 10:21 CEST

Myrqvist har på kort tid visat att det går att sälja prisvärda, högkvalitativa och handgjorda herrskor utan att tumma på varken kvalitet eller design. Deras innovativa affärsmodell har medfört en stark tillväxt som gör att de nu kan ta nästa steg i framgångssagan genom att öppna en flaggskeppsbutik i MOOD Stockholm.

#InspoSTHLM öppnar upp för hållbart mode och design i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-09-13 13:13 CEST

Med slow fashion som filosofi vill grundarna till hållbarhetsbutiken #InspoSTHLM förändra synen på vad det innebär att köpa hållbart mode och design. Efter en snabb utveckling hos testplattformen The Lobby tar de steget över Regeringsgatan till en egen butik i MOOD Stockholm.

maxjenny! öppnar ny pop up-butik i MOOD

Pressmeddelande Publicerad: 2019-08-22 10:02 CEST

Den svenska designern Maxjenny Forslund fortsätter att utmana idén om den sparsmakade skandinaviska modeestetiken. Torsdagen den 22 augusti öppnar den innovativa fashion- och printdesignern en färgsprakande pop up-butik i MOOD Stockholm.

BECORE öppnar ny träningsstudio i MOOD District

Pressmeddelande Publicerad: 2019-03-07 08:00 CET

BECORE driver sedan 2013 träningsstudios i Stockholm som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av populära träningskoncept i USA och England. Nu i mars öppnar BECORE ytterligare en träningsstudio, centralt belägen i MOOD District.   

Sveriges största lakritsbutik flyttar in i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-07 09:30 CET

Fredagen 8/2 öppnar Lakritsroten en ny butik i MOOD Stockholm. Här kommer besökare att kunna köpa lakrits av högsta kvalitet i alla former, delta i lakritsprovningar samt ta del av säsongsbaserade evenemang och de senaste trenderna inom lakritsvärlden. 

Nu öppnar AVAVAV i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-01-09 08:55 CET

I januari öppnar det nytänkande modemärket AVAVAV en butik kombinerat med showroom och PR-kontor i MOOD Stockholm. Det Florensbaserade konceptet AVAVAV utgår ifrån ett tydligt hållbarhetstänk. Genom att ta tillvara på italienska lyxvarumärkens överblivna tyger skapar man unika plagg med hög modegrad och kvalitet. 

MOOD Stockholms Personal Shopper blir Personal Giver

Pressmeddelande Publicerad: 2018-12-11 08:00 CET

Fler och fler uppger att de har svårt att få tiden och inspirationen att räcka till under julen. Ambitionen är ofta att hitta de perfekta julklapparna, trots att det finns mindre tid att lägga. Därför erbjuder Men nu finns det en lösning för alla som känner sig givmilda men stressade. I jul låter MOOD Stockholm nämligen sin Personal Shopper Ariane Aflalo få en ny roll – som Personal Giver.

NU PREMIÄRÖPPNAR SUITSUPPLY I STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-17 13:46 CEST

Suitsupply är ett av världens mest kända modevarumärke för män och erbjuder hög kvalitet till överkomliga priser. Den 18:e Maj öppnar Suitsupply sin första butik i Sverige och har valt att etablera sig i Mood Stockholm.

Synsam lanserar nytt varumärke: Ai i Mood Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-08 08:49 CEST

Synsam tar nu nästa steg i sin tillväxtresa och lanserar ett helt nytt koncept, Ai. Ai kompletterar Synsams nuvarande kunderbjudande genom att tydligt rikta sig mot en yngre målgrupp med höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och valmöjlighet. Den 8 maj öppnar Ai på aieyewear.se och med första butiken i MOOD Stockholm, där kunderna möts av en helt ny butikupplevelse.

KASAI ÖPPNAR I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-04-25 09:27 CEST

Den omåttligt populära restaurangen Kasai öppnar i miniformat i Mood Stockholm. Tanken är att ta med sig allt vad gäller kvalitet och atmosfär in i det nya konceptet kallat ”Mini Kasai”.

NIKOLAJ d’ÉTOILES ÖPPNAR I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-04-03 11:33 CEST

NIKOLAJ d’ÉTOILES fortsätter sin strategi med flexibel retail och öppnar en ny butik i Mood Stockholm. Företaget gör en tydlig digital satsning med fokus på nytänkande handel där kunden sätts i första rummet.

LOVE WARRIORS ÖPPNAR KONCEPTBUTIK I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-03-23 08:00 CET

Idag öppnar Love Warriors dörrarna till sin första fysiska butik i Mood Stockholm. Det blir en konceptbutik som skapar ett perfekt komplement till deras annars växande internationella e-handel.

MOOD STOCKHOLM SAMARBETAR MED SWEDISH FASHION TALENTS

Pressmeddelande Publicerad: 2018-01-12 10:00 CET

Mood Stockholm fortsätter att utvecklas och nu inleds ett samarbete med Swedish Fashion Talents, en av Sveriges största och mest inflytelserika designplattformar. 


Sociala medier


Kontakt


Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50


BilderVideorPodcastsDokument