Pressmeddelanden 2015

RSS

Motum erhåller kontrakt på hisservice från Botrygg AB

Pressmeddelande Publicerad: 2015-11-26 09:00 CET

Hisskoncernen Motum har ingått avtal om service av hissar i Botrygg AB:s fastigheter i Stockholm, Göteborg, Linköping, Norrköping och Örebro. Botrygg planerar, bygger och förvaltar hyresrätter och bostadsrätter. I Botryggs bestånd finns även offentliga lokaler och logistikfastigheter. Avtalet är ett resultat av Motums satsning på servicemarknaden, som är ett av företagets kärnområden.

Motum växer i Stockholm genom förvärv av Hiss-Craft

Pressmeddelande Publicerad: 2015-11-03 13:00 CET

Motum-koncernen, bestående av bl a ITK, Hissgruppen, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice och Nordisk Hiss, förvärvar Hiss-Craft i Sverige AB och stärker därmed sin position i Stockholmsområdet. Hiss-Craft omsätter ca 70 miljoner kronor och har sin verksamhet i Storstockholm med kontor i Täby.

Motum erhåller kontrakt på hisservice från Hemsö

Pressmeddelande Publicerad: 2015-10-08 08:00 CEST

Hisskoncernen Motum har ingått avtal om service av hissar i Hemsö Fastighets AB:s fastigheter i Stockholm, Sigtuna, Norrtälje och Södertälje. Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar 300 fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Avtalet är ett resultat av Motums satsning på servicemarknaden, som är ett av företagets satsningsområden.

Motum vinner kontrakt på hisservice från Akademiska Hus

Pressmeddelande Publicerad: 2015-08-19 08:00 CEST

Hisskoncernen Motum har ingått avtal om service av delar Akademiska Hus AB:s fastighetsbestånd i Stockholmsområdet. Det gäller drygt 200 hissar, bl a på Karolinska Institutet och i universitetsområdet. Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag med fokus på universitet och högskolor. Avtalet är ett resultat av Motums satsning på leveranskapacitet i Sveriges mest hisstäta område – Stockholm.


Sociala medier


Kontakt


Charlotte Teglgaard

Marketing Communications Manager

charlotte.teglgaard@motum.se

+46 725 01 25 22


Bilder  Videor   Podcasts

   RSS


    Dokument