Pressmeddelanden


Ingen titel
Bromsa håravfall och få fylligare hår

Pressmeddelande Publicerad: 2021-09-21 12:17 CEST

Håravfall och att få tunnare hår är en normal del av åldrandet, men de kan också uppstå på grund av ett medicinskt tillstånd eller trauma i hårbotten. Vissa människor som upplever håravfall väljer att genomgå en hårtransplantation av kosmetiska eller skäl.Håravfall och att få tunnare hår är en normal del av åldrandet, men de kan också uppstå på grund av ett medicinskt tillstånd eller trauma i hårbotten. Vissa människor som upplever håravfall väljer att genomgå en hårtransplantation av kosmetiska eller rekonstruktiva skäl.

Ingen titel
Financer.com: Ökat intresse för aktier bland svenskarna - Här är de bästa aktiemäklarna 2021

Pressmeddelande Publicerad: 2021-09-08 13:10 CEST

Under pandemin har aktiebörserna haft tvära kast. Samtidigt har intresset för aktier ökat markant i landet och flertalet svenskar har börjat aktiespara under 2021. Enligt experter finns det framförallt ett stort intresse bland unga. Jämförelsetjänsten Financer.com listar här de bästa aktiemäklarna.

Ingen titel
5 tecken på att den du träffar är fel för dig

Pressmeddelande Publicerad: 2021-08-27 10:34 CEST

Det bästa i livet är kärleken. Men hur vet man att man träffat den rätte? Och hur vet man om man har träffat fel person? Tyvärr är det inte helt lätt att räkna ut. Det finns dock några varningstecken man ska hålla utkik efter. Här är 5 av dem.

Produktexperter.se - din guide till ett bra val

Pressmeddelande Publicerad: 2021-08-26 12:56 CEST

Med hjälp av Produktexperter kan du jämföra produkter inom många olika kategorier, exempelvis baby, hälsa och skönhet.

Laddningsbox.se är tjänsten som vill göra sökandet efter den perfekta laddboxen lättare för konsumenter

Pressmeddelande Publicerad: 2021-08-19 10:42 CEST

I takt med att fler konsumenter och företag väljer att bli mer klimatsmarta blir också investeringarna i elbilar allt fler. Mängden installationsföretag och laddenheter som finns på marknaden går år efter år mot rekordhöjder. En utveckling som på många sätt är positiv framförallt för klimatet men som också gjort att många konsumenter har svårt att välja.

Elbyte-sida som jämför elavtal och gick live 2021

Pressmeddelande Publicerad: 2021-08-13 11:41 CEST

Den enligt oss bästa tjänsten för att kontrollera elpriser och få råd om hur man kan minska elförbrukningen har nu nyligen släppts mot den svenska marknaden.

Ingen titel
Hemsidan som gör det enkelt att skriva ett testamente online

Pressmeddelande Publicerad: 2021-08-03 10:55 CEST

En nyetablerad utmanare inom avtalsjuridiken, Signat.se, låter dig som vill skriva testamente nu göra det enkelt online. Där hjälper erfarna jurister dig att utforma testamentet och ser till att det blir korrekt utformat. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras avtalstjänst och därefter får du testamentet levererat till din e-post inom 24 timmar.

Prekredit.com - nu lanserat i Sverige

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-15 12:34 CEST

Äntligen har det skett - Prekredit.com har under 2021 lanserats i Sverige och kan numer erbjuda en helt kostnadsfri och enormt smidig jämföringstjänst för lån! Oavsett om det är privatlån eller företagslån du letar efter så har Prekredit listorna över de bästa alternativen just nu. Prekredit är inte en bank utan en tjänst som listar de bästa lånen på marknaden så att du snabbt och enkelt ska kunna ta del av dem i ett behändigt format - innan du klickar dig vidare till banken och ansöker.

Sveriges bästa låneförmedlare avslöjas i stor jämförelse av Dittlån.se

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-11 19:38 CEST

Dittlån.se har publicerat en betydande jämförelse som riktar sig till både privatpersoner och företag.

Ny jämförelsesajt av billiga mobilabonnemang

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-09 10:20 CEST

Det är en djungel att välja mobilabonnemang och olika erbjudanden förvirrar ofta konsumenten vilket som är bäst. För att underlätta detta har hemsidan Nyttmobilabonnemang.se startats, med syftet att hjälpa konsumenterna att hitta det bästa mobilabonnemanget till bäst pris. Genom jämförelser gjorda av branschexperter listas de bästa, målgruppsanpassade och billigaste mobilabonnemangen. Hemsidan uppdateras dagligen med aktiva rabatter och erbjudanden.

Med ändamålet att främja en neutral och rättvis kreditkortsmarknad

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-07 09:05 CEST

Kreditkortsmarknaden växer stadigt och utbudet förändras på en årlig basis. För konsumenter innebär det dels större valmöjligheter men också ökade svårigheter med att hitta rätt kreditkort. Något Bästakreditkortet.se nu är inställda på att åtgärda med konsumentinriktade och opartiska jämförelser av kreditkort.

Behövs en kvalitetsmärkning för jämförelse av lån?

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-03 13:33 CEST

Sedan 2019 måste alla högkostnadskrediter vara tydligt markerade med en varningstriangel, där samtliga viktiga attribut för lånet finns angivna. Det finns även regler som säger att webbsidor som jämför lån åt konsumenter måste upplysa besökarna om vem denne ska kontakta såvida återbetalningsproblem skulle uppstå.

Nylanserad tandblekning på den svenska marknaden

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-02 13:25 CEST

Att bleka tänderna hemma är en marknad som växer och fler produkter rekommenderas och produceras för försäljning. Nu lanserar WeSmile sina produkter till försäljning i Sverige. Tandblekningen är skonsam, vårdande och effektiv till ett bra pris. Utbudet består av tandblekningskit, tandblekningspenna och whitening strips.

Lånea är en ny tjänst för jämförelser av lån

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-02 13:08 CEST

Lånea.se lanserades år 2021 och har sedan dess blivit en populär jämförelse-webbsida för lån. I skrivande stund kan man jämföra privatlån, snabblån, billån, bolån samt företagslån. Högst upp i webbsidans gränssnitt återfinns även en widget för lånejämförelser.

HemSol har som mål att förmedla än fler solcellsofferter år 2021

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-02 13:01 CEST

Företaget Hemsol expanderar och höjer sina mål för solcellsofferter

Matkassen.nu – alla matkassar under samma tak

Pressmeddelande Publicerad: 2021-06-02 12:38 CEST

Matkassar är snabbt växande internationell trend som det senaste året sett ett enormt uppsving tack vare coronarestriktioner och allmänna uppmaningar om att undvika matbutiker. Från början är prenumerationer på matkassar ett svenskt koncept som lanserades av Middagsfrid år 2007 och därför är det föga förvånande att Sverige har en av de mest varierande marknaderna i världen. Däremot är det inte alltid helt lätt att hitta rätt bland alla valmöjligheter; ett problem som Matkassen.nu numera råder bot på.

Ingen titel
Skapa det kontor du trivs bäst i

Pressmeddelande Publicerad: 2021-05-07 10:14 CEST

Många kontor är idag inte platser där man har satsat på trivsel och arbetslust. Det är miljöer som är designade för arbete men där man ofta har glömt den mänskliga aspekten. Det går dock att förvandla ett tråkigt kontor till något mer inspirerande.

Ingen titel
Skapa det kontor du trivs bäst i

Pressmeddelande Publicerad: 2021-05-06 13:29 CEST

Många kontor är idag inte platser där man har satsat på trivsel och arbetslust. Det är miljöer som är designade för arbete men där man ofta har glömt den mänskliga aspekten. Det går dock att förvandla ett tråkigt kontor till något mer inspirerande.

Ingen titel
Spelbolag med svensk licens såg en minskad omsättning 2020

Pressmeddelande Publicerad: 2021-05-05 10:52 CEST

En ny rapport från Skatteverket avslöjar att spelbolag med svensk licens omsatte 24,7 miljarder kronor på den svenska marknaden under 2020. Jämfört med 2019 är detta en minskning med 0,4 procent.

Ingen titel
Kan vem som helst låna pengar?

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-27 13:00 CEST

Hur fungerar det egentligen, kan alla som vill låna pengar? Det kan vara svårt att veta vad det är som krävs för att låna pengar. Om alla människor kan göra det eller om du måste uppfylla vissa krav. Och framförallt hur man ska tänka i en lånesituation.

Ingen titel
Finansiell nyhetskoll på en samlad plats

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-27 12:47 CEST

Det är lätt att känna sig splittrad när man söker efter information för att skapa en grund för sina investeringar. Oavsett vilken sorts investering så krävs just en bra grund att utgå ifrån. Det finns en sida där denna information samlas, som ger dig matnyttig kunskap inom exempelvis aktier och kryptovalutor.

Jämförelsetjänsten Elavtaldirekt.se ska göra det enklare för konsumenter att hitta rätt el

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-26 07:20 CEST

Betalar du för mycket för din el eller vill du hitta en bättre leverantör med transparenta villkor? I april månad lanserade Evide Group jämförelsetjänsten Elavtaldirekt.se – för att göra det enklare för konsumenter att hitta rätt elavtal bland dagens stora utbud.

Allefagforeninger.dk lanseras på danska marknaden

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-20 07:00 CEST

Tusentals svenskar har använt jämförelsetjänsten Fackförbund.nu för att jämföra och hitta rätt fackförbund. I coronaspåren lanseras nu den danska motsvarigheten till sajten.

Unik service hos Svenska Eljouren gör succé i Norrköping

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-19 10:44 CEST

Svenska Eljouren startade visserligen som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag. Receptet är att erbjuda god service och i Norrköping har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat.

Prenumeration.online - Fler prenumerationstjänster lanseras

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-19 07:00 CEST

Flera företag har i spåren av pandemin lanserat olika prenumerationstjänster. Affärsmodellen bygger på cykliska och återkommande betalningar - det ökar framför allt inom detaljhandeln men även inom livsmedel- och musikbranschen.

Ingen titel
Tsreklam.se har driftsatt två nya hemsidor på svenska marknaden

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-16 07:00 CEST

Nu släpper profilreklamsföretaget tsreklam.se två nya systersajter på svenska marknaden. De två nya hemsidorna är visserligen inom två helt skilda branscher; gåvokort och klasströjor, men det dem har gemensamt är ett brett utbud av olika produkter med låga priser och snabba leveranser.

Simkort.com: eSIM har landat - Allt fler operatörer lanserar digitalt SIM-kort

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-16 07:00 CEST

Sedan 2020 erbjuder flera svenska stora operatörer eSIM som är kompatibla till smartphones och andra enheter. Med det digitala SIM-kortet blir det mycket enklare att byta SIM-kort, och det blir dessutom möjligt att ha mer än ett telefonnummer på mobilen. Dessutom sparar den digitala lösningen både tid och resurser.

Enkla Media - Allt fler renoverar sina hem i spåren av corona

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-15 07:00 CEST

Enkla Media som driver flera hantverkssajter rapporterar om 25 procent fler offertförfrågningar under 2020. Detta tyder på att många svenskar passade på att renovera sina hem i pandemins spår. ROT-avdraget har också ökat med cirka 6–7 procent under förra året.

Mobiltbredband.net - 5G-auktionen klar och den rikstäckande utrullningen drar igång på riktigt

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-14 11:24 CEST

Den avgörande auktionen av frekvenser för det svenska 5G-nätet avslutades tidigare i starten på året och flera operatörer går vinnande ur kampen. Nu kan den rikstäckande utrullningen av 5G-nätet dra igång på allvar.

Antalet svenskar som nyttjar Spelpaus fortsätter växa

Pressmeddelande Publicerad: 2021-04-12 07:00 CEST

Många svenskar har hittills använt självavstängningstjänsten Spelpaus sedan lanseringen i januari 2019. Under höst- och vintermånaderna ökade antalet avstängda med över 6 000 personer och i januari 2021 uppgick siffran till hela 60 000 personer.


Sociala medier


PresskontakterBilderVideorPodcastsDokument