Pressmeddelanden


SparFönster: Nu kan du besöka vår utställning i Jönköping

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-28 07:00 CEST

Den 8 maj 2020 slog vi upp dörrarna till vår utställning i Jönköping. Det betyder att du nu kan ta med familjen på ett besök för att se ett stort urval av våra kvalitetsdörrar och fönster!

De bästa indexfonderna att investera i under 2020

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-27 07:00 CEST

Att hålla koll på vilka indexfonder som är de bästa är inte det lättaste. Med alla indexfonder som finns idag kan det upplevas som rena rama djungeln. Hur väljer man egentligen rätt? Placerapengar.nu reder ut frågan.

Hög tid för radonsanering

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-26 14:02 CEST

Nu är den ordinarie mätperioden av radonnivåer i bostaden slut, 30 april, och därmed är det lämpligt att börja radonsanera bostaden innan radonhalterna stiger igen i oktober. Genom en radonsanering får man ner halterna av skadlig radon inne i bostaden vilket annars över tid kan leda till sjukdom.

BYGG.se lanserar ett smartare sätt att hitta rätt hus bland Sveriges alla hustillverkare

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-26 09:59 CEST

En ny söktjänst från BYGG.se gör det lättare att hitta rätt bland tusentals husmodeller vid planer på att bygga nytt. Söktjänsten innebär ett snabbare sätt för kunder att finna rätt hustillverkare och erbjuder även byggföretag och tillverkare möjligheter att indexera sina produkter och tjänster.

Corploan Media AB satsar på att hjälpa företag med tips och information inför finansiering

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-25 10:58 CEST

Om du söker efter finansiering till ditt företag måste du lägga ner tid på att genomföra en del efterforskning. Hittaföretagslån.se, som drivs av Corploan Media AB, har nyligen publicerat ytterligare en informativ guide på hemsidan där företagare kan hitta rätt information om finansiering så att de kan ta ett välgrundat beslult.

MoreBanker - ”betalningsanmärkningar kan påverka räntan”

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-20 07:00 CEST

Har du fått en betalningsanmärkning påverkar den dina möjligheter på många sätt. MoreBanker redogör i denna artikel vad du behöver tänka på.

Många e-handlare drabbas hårt av corona – medan vissa webbutiker ökar sin försäljning

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-14 10:26 CEST

Allt fler konsumenter avstår från eller skjuter på inköp av sällanköpsvaror på nätet, enligt statistik från Postnord. Samtidigt visar det sig att vissa e-butiker med fokus på ekologiska och miljöcertifierade produkter säljer bättre än förr.

Puffer AB växlar upp tempot med nytt förvärv – Hemfakta.se

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-05 13:50 CEST

Många företag har fått sakta ned på tempot på grund av coronakrisen. Puffer AB är ett av de företag som istället väljer att växla upp tempot med att förvärva produkttestsajten Hemfakta.se

Dagensbetting.se reder ut krångliga regler

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-04 07:00 CEST

De absolut flesta spelbolag har både bra och rättvisa regler. Men om man däremot inte känner till dessa kan man råka göra onödiga misstag.

Yrkestrafiktillstånd.se lanserar ny hemsida

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-28 15:20 CEST

Yrkestrafiktillstånd.se har i dagarna lanserat en ny hemsida som riktar sig till att hjälpa verksamheter som saknar ett giltigt trafiktillstånd. Yrkestrafiktillståndet är något av det viktigaste i din verksamhet när du utför godstransporter.

Striktare regler för casinospel – vill minska spelmissbruk under Coronapandemin

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-27 13:10 CEST

Regeringen med socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) i spetsen vill införa striktare regler för spel. Tanken med den tillfälliga förordningen är att skydda svenska konsumenter och stoppa ökningen av spelmissbruk, under den rådande Coronapandemin.

Blockchain Wallet har över 47 millioner användare globalt

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-27 07:00 CEST

Intresset för kryptovalutor växer allt mer och fler inser de många fördelarna med att investera i dessa. Enligt uppgifter som samlats in av Finanso.se fördubblades antalet blockchain-wallets under de senaste två åren och nådde under 2020 över 47 miljoner användare globalt.

Lovebuddy.se - svenskarna söker nöjen för att maximera sin karantäntid

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-23 11:19 CEST

I en tid då allt fler, ofrivilligt eller frivilligt håller sig i hemmen verkar jakten på underhållning växa sig allt större. Lovebuddy.se har sett en stor ökning av trafiken på deras sajt.

Matspar lanserar leveranskalender efter ökad efterfrågan på mat online

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-17 10:15 CEST

Just nu är det väldigt hög efterfrågan på att kunna handla mat på nätet, vilket medfört att matbutikernas leveranstider i vissa fall blivit mycket längre. I vissa fall kan kunder få vänta upp till 5 dagar på att få sin mat levererad, till skillnad mot tidigare då de flesta utav butikerna kunde leverera redan samma dag eller dagen därpå.

Nytt koncept för lånejämförelse

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-14 10:20 CEST

Nu har dittlån.se lanserat ett helt nytt koncept för att jämföra lån vilket gör det än enklare för personer som behöver låna pengar att hitta den låneform och det lån som passar dessa bäst. Hos dittlån.se kan man finna information och jämföra ett stort antal olika låneformer som bland annat snabblån, privatlån, bolån, billån, kreditlån och företagslån. Det innebär att alla kan hitta det lån som bäst uppfyller de krav som låntagaren har.

Erik King släpper ny unik tjänst i Sverige – Gambla

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-06 07:00 CEST

Gambla.com har nyligen lanserats på den svenska marknaden och företaget har redan väckt uppmärksamhet för dess unika miljövänliga sajt.

Stockholm Glas & fastighetssservices nya funktion hjälper kunder måttbeställa glasdörrar

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-06 07:00 CEST

Stockholm Glas & fastighetssservice har under den senaste tiden satsat på att utveckla en ny funktion på hemsidan som underlättar för kunder att ta smartare beslut. Med hjälp av priskalkylatorn kan kunderna på egen hand jämföra priser och mått på glasdörrar.

9 av 10 personer jämför priser innan de handlar på nätet - GardenHome.se

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-02 08:41 CEST

Näthandeln har helt exploderat de senaste åren. Vi ser även att det blir allt mer vanligt att jämföra priser och produkter på internet före ett köp. Drygt nio av tio svenskar jämför priser på nätet enligt en undersökning som genomförts av Internetstiftelsen.

Produktexperter byter domän till Produktexperter.se

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-31 14:05 CEST

Produktjämförelse-sajten har nyligen bytt domän till Produktexperter.se då det ger ett bättre intryck av att finnas på en .SE-domän.

Lätt att spara pengar genom att använda offertförfrågningssajter

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-26 10:00 CET

Att låta professionella hantverkare utföra underhållsarbetet på huset är ett smart sätt att säkerställa att jobbet blir bra utfört, samtidigt som det också frigör mycket tid och stress över att göra arbetet själv. Samtidigt är kostnaden förstås en viktig aspekt för de allra flesta, och det är viktigt att hitta en hantverkare som både är pålitlig och samtidigt inte kostar skjortan.

Bästamobilabonnemanget.se adderar nya operatören Penny.se

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-20 07:00 CET

De senaste åren har den svenska mobilmarknaden fått flera virtuella mobiloperatörer, som fungerar som lågprisalternativ till de större operatörernas abonnemang. Varumärken som Halebop, Hallon och Vimla har alla blivit populära alternativ de senaste åren, och nu är det dags Tele2 att lansera sitt nya varumärke bland lågprisoperatörer: Penny.

Nu blir det enklare att investera i solenergi

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-18 17:38 CET

Nu lanserar SolcellsOfferter en ny tjänst för att hjälpa privatpersoner att finna den bästa och mest prisvärda lösningen då det är dags att installera solceller.

Webbutiken Framia vägleder konsumenter till att välja rätt material och färg till tavelramen

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-18 07:00 CET

Att välja material och färg till tavelramar är en smaksak. Idag kan konsumenter välja mellan allt ifrån till klassiska träramar, metallramar, plastramar till ramar i stål, glas och driftwood. Vad ska man egentligen tänka på när man väljer material och färg till tavelramar? Webbshopen Framia delar med sig av sina bästa tips i denna artikel.

Studie visar: utan facket skulle din lön vara 60 000 kronor mindre

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-07 07:00 CET

Sverige har en lång tradition av fackligt organiserade arbetstagare. I fackföreningsrörelsernas vagga var det arbetare som organiserade sig för att säkerställa trygghet om de drabbades av sjukdom eller arbetslöshet. Och idag finns det mängder av fackförbund för alla olika typer av yrkeskategorier. Men antalet fackligt anslutna i sjunker nu i Sverige för första gången, inte minst bland arbetare och unga. Samtidigt visar en studie som Futurion låtit genomföra att om det inte vore för fackföreningarna så hade löntagarnas villkor på den svenska arbetsmarknaden varit betydligt sämre idag. Informationstjänsten Fackförbund.nu vill nu vara en opinionsbildare och vända trenden med medlemstapp hos facken.

Disney+ lanseras i Sverige – är svenska streamingtjänster hotade?

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-05 09:00 CET

När streamingtjänsten Disney+ lanserades i USA fick den minst sagt en flygande start. Tio miljoner människor tecknade abonnemang redan första dagen, och Disneys vision är att tjänsten ska ha mellan 60 och 90 miljoner abonnenter globalt år 2024. I mars släpps tjänsten i ett flertal europeiska länder och till sommaren är det dags för de nordiska länderna.

Betting med kreditkort förbjuds i Storbritannien

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-02 09:00 CET

Efter att den brittiska spelmyndigheten UKGC offentliggjort nya regler för att skydda personer med spelproblematik står det nu klart att det kommer bli förbjudet att använda kreditkort vid betting i Storbritannien. Beslutet träder i kraft i april och gäller för såväl betting online som i butik.

Ökat intresse för solceller i Uppsala

Pressmeddelande Publicerad: 2020-02-28 12:00 CET

Det har skett en markant ökning av solcellsanläggningar i Uppsala de senaste åren vilket till stor del beror på att många privatpersoner har valt att investera i solceller i Uppsala. Kostnaden för solceller har sjunkit drastiskt de senaste åren vilket har bidragit till att fler har råd idag att investera i solceller i Uppsala. En investering i solceller är inte bara lönsam över tid utan bidrar också till en bättre miljö, vilket helt ligger i tiden med tanke på klimathotet. Att Energimyndigheten erbjuder ett investeringsstöd på 20 procent av totalkostnaden gör att investeringen blir än mer lönsam samtidigt som återbetalningstiden idag endast blir cirka 10 år.

Därför är Paris Saint-Germain storfavorit i Paris

Pressmeddelande Publicerad: 2020-02-28 08:30 CET

Paris Saint Germain hör idag till en av de rikaste fotbollsklubbarna i världen. Supporterskaran är idag enormt stor och klubben hör ofta till en av storfavoriterna till ligatiteln. Vinner de även ligatiteln denna säsongen?

Undvik att få med dig vägglöss hem från resan

Pressmeddelande Publicerad: 2020-02-17 17:00 CET

Sedan början av 2000-talet har antalet saneringar mot vägglöss ökat markant. Den främsta orsaken är att vi reser mer och mer och vägglössen åker snålskjuts med oss hem i resväskan. Och detta gäller inte bara när vi reser utomlands.

Boråstapeter lanserar banbrytande appen Wonderwall AR

Pressmeddelande Publicerad: 2020-02-10 16:39 CET

Boråstapeter tar täten i trenden med digital inredning och lanserar appen Wonderwall AR. Med appen kan man med sin padda eller mobil tapetsera sitt hem virtuellt innan man bestämmer sig.


Sociala medierBilderVideorPodcastsDokument