Pressmeddelanden 2019

RSS

Påskens och pingstens bibelberättelser på barnens villkor

Pressmeddelande Publicerad: 2019-03-05 12:43 CET

Ny tredje bok i Godly play-serien kompletterar tidigare utgivna böcker och ger därmed pedagogerna material för hela kyrkoåret. Godly play som har sin grund i Montessoripedagogiken, är ett fantasifullt sätt att arbeta med barn där de genom lek får ett språk för att tänka och tala om kristen tro och andligt sökande.

Uppföljaren till populära andaktsboken Under ytan är här

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-15 13:51 CET

"Jag har alltid tyckt om berättelser." Så inleder Torgny Wirén den efterlängtade uppföljaren till Under ytan, andaktsboken med berättelser som blivit en klassiker för konfirmander, ungdomar och andra vuxna.

Mark Levengood gästar ny pod om andlighet, närhet och yta

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-14 13:44 CET

Podden Djup tid och tunna ställen är en fördjupning av boken med samma namn och boken är i sin tur en fördjupning av podden! Författaren och prästen Are Norrhava talar, tillsammans med olika gäster, om när tiden djupnar och livet kommer ifatt. Först ut i podserien samtalar Are med Mark Levengood om bland annat helig vänskap.

Ny bok om att bygga kyrkoråd rustade för framtidens utmaningar

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-13 08:30 CET

Kyrkoråden i Svenska kyrkan är enormt viktiga. Där sker den långsiktiga planeringen och där tas de strategiska besluten. Niclas Blåder har i sin nya bok Tillitens gemenskap undersökt hur kyrkorådsledamöter och anställda ser på kyrkorådets arbete och vilka beståndsdelar som är viktiga i ett kyrkoråd rustat för framtidens utmaningar.

Biskop Johan Dalman väcker liv i frågan hur vi ska använda våra kyrkorum

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-01 09:56 CET

Biskop Johan Dalmans nya bok Högt i tak i heliga rum väcker frågan hur vi ska använda våra kyrkorum. Boken är tänkt att vara till hjälp och inspiration för alla som har ansvar för kyrkobyggnaderna och nu står inför utmaningen att upprätta en plan över hur kyrkans fastigheter brukas och underhålls med mera.

Martin Lönnebo skriver 2019 års fastebok

Pressmeddelande Publicerad: 2019-01-21 09:00 CET

I början på mars inleds årets fasta inför påsk. För många en tid för eftertanke och fördjupning. Sedan flera år ger Verbum ut ­­­Ärkebiskopens fastebok, en bok att läsa under de här veckorna. Årets fastebok Pärlälven, är skriven av biskop emeritus Martin Lönnebo, skapare av den populära Frälsarkransen.


Sociala medier


Kontakt


Sofie Kalodimos

Marknadsansvarig Bok

sofie.kalodimos@verbum.se

0766 77 76 14

Åsa Svedin

Marknadsansvarig Bok, Gudstjänst & teologi, konfirmandmaterial

asa.svedin@verbum.se

070 193 82 28


Bilder  Videor   Podcasts

   RSS


    Dokument